Je-maime op YouTube

Hoppa, ik word toch steeds handiger met computer techniek 😉

Vanaf vandaag staat Je-maime op YouTube!

Op dit kanaal wil ik heel graag video’s plaatsen die te maken hebben met alles waar Je-maime voor staat. Ik wil online classes gaan aanbieden, die je op je eigen tempo en eigen moment thuis kan volgen. Dit moet nog een beetje vorm gaan krijgen, maar de ideeen daarvoor zitten zeker al in mijn hoofd. Ook wil ik je oefeningen meegeven of een ontspanningsoefening die je thuis kan doen. Ik geloof wel echt in de kracht van online werken. Het geeft je vrijheid om zelf te bepalen wanneer je ergens mee bezig wilt en kan zijn.

De eerste video is geplaatst… en ja, nu weet ik ook dat ik voor YouTube dus beter horizontaal kan filmen.. haha, zo leer ik elke keer weer bij.

Abonneer je op mijn kanaal.


Volg me op YouTube

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *