Over Natasja

je-maime natasja

Mijn naam is Natasja, ik ben 42 en woon samen met mijn kat Guusje alweer 14 jaar in Amsterdam. Ik ben in Zwolle opgeleid tot Psychomotorisch therapeut en maatschappelijk werker.

Ik heb verschillende opleidingen en cursussen daarna gevolgd, waaronder een post-HBO Seksuologie bij de RINO in februari 2020. Afgelopen maand heb ik een Yoga Alliance gecertificeerde yoga teacher opleiding afgerond. 

Als je meer over mijn werkervaring wilt weten, kijk dan op LinkedIn

Ik ben grappig, temperamentvol, gevoelig, angstig, dapper, lief en creatief! Een combinatie die me veel heeft gebracht, maar me op jongere leeftijd ook moeite heeft gekost. Ik wilde de wereld in, alles ontdekken en veel geven, maar vond alles tegelijkertijd ook vaak eng en werd snel overprikkeld. Ik heb mijn weg moeten vinden om met mezelf en het leven om te gaan. Zo heb ik een eetstoornis ontwikkeld op mijn 24ste, waar ik gelukkig al bijna 15 jaar van ben hersteld.

Ik ben trots op de kennis en levenservaring die ik heb opgedaan! En die wil ik graag met je delen! Vanuit mijn hart, van mens tot mens, in contact. Via (online) workshops, trainingen en individuele sessies!

Leuk als je me volgt via social media! Als ik iets voor je kan doen, of je iets wilt weten, mail me of stuur een berichtje!

Ik ontmoet je graag!