Over Natasja

je-maime natasja

Mijn naam is Natasja, ik ben 46 en woon met mijn man, liefdochter en kat in Zwolle. In Zwolle heb ik mijn opleiding tot maatschappelijk werker en psychomotorisch therapeut gevolgd. Daarna heb ik 15 jaar in Amsterdam gewoond om vervolgens weer terug te komen in Zwolle.

Ik heb verschillende andere opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder een Post-HBO Seksuologie, een Yoga Teachers opleiding en een 2-jarige opleiding tot vakfotograaf. Als je meer over mijn werkervaring wilt weten, kijk dan even op LinkedIn.

Ik ben grappig, temperamentvol, gevoelig, angstig, dapper, lief en creatief. Een combinatie die me veel heeft gebracht, maar me op jongere leeftijd ook moeite heeft gekost. Ik wilde de wereld in, alles ontdekken en veel geven, maar vond alles tegelijkertijd ook vaak eng en werd snel overprikkeld. Ik heb mijn weg moeten vinden om met mezelf en de wereld om te gaan. Hiervoor heb ik eerst een eetstoornis ontwikkeld, die me vervolgend veel heeft geleerd over hoe ik dit op een gezondere manier kon gaan doen. Inmiddels alweer meer dan 15 jaar hersteld.

Ik ben trots op de kennis en levenservaring die ik heb opgedaan en die wil ik graag met je delen. Vanuit mijn hart, van mens tot mens in contact. Via (online) workshops, trainingen en individuele sessies.

Leuk als je me volgt via social media. Als ik iets voor je kan doen, of je wilt iets weten, mail me op natasjahanninkfotografie@gmail of neem contact met me op via het contact formulier.

Ik ontmoet je graag!