Individuele sessies

je-maime individueel

Je worstelt met je lichaamsbeeld en vindt het moeilijk om contact met je lichaam te maken? Je vindt het lastig om positief (over jezelf) te denken en wil dat graag veranderen? Je hebt vaak stress en wil graag leren om je grenzen te voelen en aan te geven? Je wil je eigen seksualiteit (her)ontdekken vanuit een nare ervaring of vanuit nieuwsgierigheid? Je wilt meer in contact met je eigen kern staan en van daaruit leven?

Dan kan ik je helpen!

Ik heb jarenlange ervaring als (lichaamsgerichte) therapeut waarin ik voor jou het beste van mijn ervaring en van de verschillende “technieken” zal inzetten. Omdat ieder mens anders is, is ook mijn aanpak bij iedereen net anders. Jij kent jezelf het beste en bent dus zelf de expert over jezelf. Ik kan je helpen om jouw kracht in weer te (her)ontdekken.

In een gratis kennismakingsgesprek kunnen we samen in kaart brengen wat je zou willen en hoe ik jou daar bij kan helpen. Natuurlijk kan jij dan ook de kans krijgen om te zien of je een klik voelt om verder te gaan.

Een aantal thema’s waar je bij mij voor terecht kan:

  • Lichaamsbeeld en lichaamsbeleving
  • Seksualiteit
  • Zelfbeeld en identiteit
  • Destructief gedrag rondom eten en/of verslaving
  • Burn-out klachten
  • Yoga, meditatie & ontspanning
  • Negatieve gedachten en piekeren.

Ik geloof erg in de kracht van denken, voelen en handelen. Dus zal je ook uitdagen om op die vlakken jezelf te ontdekken en andere dingen uit te proberen. Niet alleen praten dus, maar ook oefeningen en opdrachten, waardoor je uit je hoofd komt en ik je lichaam, waar je weer andere informatie vindt.

Lichaamsgericht werken is voor velen aangenaam omdat je niet veel hoeft te praten of te analyseren. Door de eerlijkheid van je lichaam ga je snel naar de essentie en kan je verandering brengen zonder woorden. Wanneer je effectief aandacht hebt voor het signaal van je lichaam, begrijp je het zonder erover na te denken.

Je lichaam is altijd in het hier en nu!

 

Hieronder vind je een bodyscan van 9 minuten. Klik hier voor meer video’s.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wJuBYFUhKe8