Ik ben online!

je-maime online

Het moment is hier! Ik ga online! En ik kon geen betere dag verzinnen dan 14 februari… Valentijnsdag, dag van de liefde, van zelfliefde, dus van Je-maime!

Ik heb hard gewerkt om mijn website klaar te krijgen. Ik snap namelijk niet zoveel van internet, laat staan van websites bouwen 🙂 Maar zoals met veel dingen, vind ik het heel leuk om het zelf te leren begrijpen! En dus heb ik op heel veel knopjes gedrukt, ben ik teksten kwijt geraakt, heb ik sommige (en sommige ook niet ;-)) weer teruggevonden en heb ik me al doende wijsgemaakt in hoe dit moet. Ik ben namelijk iemand die vooral door te doen leert begrijpen in plaats van eerst veel lezen voordat ik aan de slag kan. Niet in alle gevallen handig haha, maar goed, het resultaat mag er zijn!

Volgende week op 20-02-2020 heb ik mijn afspraak bij de KvK om mijn bedrijf in te schrijven! Ik hou wel van cijfers die kloppen, dus deze datum voelt haast als een trouwdatum die je nooit zal vergeten! En ik hoop dat ik met je-maime ook veel dingen zal beleven die ik nooit zal vergeten!

Vergeet je niet om me te volgen op Facebook en Instagram? 🙂

Tot snel, NatasjaLaat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *